If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-3,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 60 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 60 седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 57 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 57 седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 56 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 56 редовна седница. Седницата беше одржана во просториите на СОУ „Коста Сусинов“ во Радовиш. Советниците работеа со дневен ред од 63 точки, 60 точки беа усвоени, 3 не се усвоија. На почетокот од седницата поставени беа советнички прашања на...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 55 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа својата 55 редовна седница.   На оваа седница советниците работеа со дневен ред од 19 точки, и дополнувања на дневниот ред од 2 точки.   Советниците ги разгледаа и гласаа доставените завршни сметки на образовните институции од општината, и другите институции на...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 55 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 55 седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 54 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 54 итна седница.     Итноста на седница беше поради дополнителни сознанија дека е скратен рокот за доставување на Одлука за давање согласност за упис на ученици во прва година во СОУ „Коста Сусинов“ Радовиш за учебната 2021/2022 година, како и...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 54 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 55  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 54 седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Вчера во СОУ „Коста Сусинов“ беше одржано продолжението од 53 седница на Советот на општина Радовиш. На оваа седница се работеше со дневниот ред кој беше претходно донесен и продолжен со разгледување после седмата точка од прекинувањето на седницата поради немање кворум за работа....

Прочитај повеќе

53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Во СОУ „Коста Сусинов“ во Радовиш, советниците ја работеа 53 седница со Дневен ред од 56 точки. Седницата започна но после седмата точка беше прекината поради немање кворум за работа. Продолжението на оваа седница дополнително ќе биде закажано....

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 53 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 53 седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе