If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-4,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 50 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, донесе Решение за свикување на 50 седница. Седницата ќе се одржи...

Прочитај повеќе

СОВЕТОТ ЈА ОДРЖА 47 СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Вчера со почеток од 14.00 часот во Центарот за култура „Ацо Караманов“ се одржа продолжението на 47-мата седница на Советот на општина Радовиш која беше прекината поради немање кворум на 13.10.2020 година.   Советниците вчера продолжија и го работеа Дневниот ред од 63 точки, после паузата и...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 47 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 47 седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 45 ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53 став  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 45 итна седница на Советот на општина...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА 44 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Во Центарот за култура „Ацо Караманов“ во Радовиш беше одржана 44 редовна работна седница на Советот на општина Радовиш.   Се работеше на дневен ред од 14 точки и шест точки дополнување на дневниот ред....

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 44 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 44 седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ПРЕКИНАТА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на Општина Радовиш  ја работеше својата 43 редовна седница.   Советниците разгледуваа дневен ред, со предлог точки за дополнување на дневниот ред. Советниците исто така има можност и поставуваа советнички прашања до Градоначалникот Конзулов, Претседателот на Советот Чаракчиев и дел од Претседателите на комисиите при Советот на...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА 43 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на 43 седница на Советот на општина Радовиш.    ...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XLI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XLI седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXXIX СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXXIX седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе