If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-5,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ОДРЖАНА 38 СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советниците вчера ја одржаа својата 38 работна седница со дневен ред од 24 точки.   На седницата беа разгледани и усвоени предлог одлуките за изработка на техничка документација за неколку инфраструктурни објекти во градот и населените места, а исто така беа разгледани и усвоени предлог одлуките за...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXXVII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXVII седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXXVII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXXVII седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XXXV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Седницата започна во 15.00 часот, со неа претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев, а се работеше со дневен ред од 36 точки. На оваа седница од предложениот дневен ред беа прифатени 25 точки, додека 10 точки одложени за наредните седници.   Поради немањето мнозинство за донесување на одлуките...

Прочитај повеќе

ПРОДОЛЖЕНИЕ НА XXXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Вчера се одржа продолжението на 34 Седница на Советот на општина Радовиш.    Продолжението на седницата започна во 16.30 часот, а се работеше со останатиот дневен ред каде што се усвоија 45 точки.  Еден дел од точките за легализација беа вратени поради усогласување на намените....

Прочитај повеќе

XXXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Закажаната 34 Седница на Советот на Општина Радовиш се одржа во Салата за состаноци, на седницата беше Дневен ред од 61 точка, и надополнета со уште една точка. Поради неусогласеност на ставовите седницата беше прекината.   Од предложените точки на Дневниот ред се донесени само шест, по што...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXXIV седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

XXXIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ НЕ СЕ ОДРЖА

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес требаше да ја одржи 33-та седница, насловена како итна со предложени 5 точки за Дневниот ред. Причината за неодржувањето на истата беше неприфаќање на итноста од мнозинството на советници во Советот на општина Радовиш, со што не се продолжи со предложениот...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XXXII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата редовна 32-ра седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев. На оваа седница беше работено со дневен ред од 33 точки и 7 точки како дополнување на дневниот ред.     РЕШЕНИЕ...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XXXI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа својата редовна 31-ва седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев. На оваа седница беше работено со дневен ред од 23 точки и 5 точки како дополнување на дневниот ред.   Покрај советничките прашања на кој даде одговор Градоначалникот Герасим...

Прочитај повеќе