If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-6,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ОДРЖАНА XXX СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата редовна 30-та седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.   На оваа седница беше работено со дневен ред од 42 точки.     РЕШЕНИЕ...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXX СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XX седница на Советот на општина Радовиш.     Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XXVI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

На 27.03.2019 год. беше одржана XXVI седница на Советот на општина Радовиш. Предложениот дневен ред беше дополнет со три точки: 1. Предлог Одлука за покренување на иницијатива за намалување на цената на водата, изнесување на смет и третман на отпадни води во општина Радовиш. 2. Предлог Одлука за...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXVI СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXVI седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ПРОДОЛЖЕНА XXV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

07.03.2019, Во салата за состаноци вчера продолжи 25 седница на Советот на општина Радовиш со  36 точки од дневениот ред.   По претходна координација со советничките групи, се продолжи работата и разгледувањето на точките од дневниот ред. Усвоени беа 29 точки од дневниот ред, 2 се повлечени....

Прочитај повеќе

ПРОДОЛЖУВАЊЕ НА XXV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

По усогласување со советниците, продолжување на 25 седница на Советот на општина Радовиш ќе се одржи во Четврток 07.03.2019 година, со почеток од 16.30 часот. во салата за состаноци во зградата на општина Радовиш.       РЕШЕНИЕ  (за Дневниот ред 25 седница на Советот на општина Радовиш)...

Прочитај повеќе

СООПШТЕНИЕ ДО ЈАВНОСТА ПО ПОВОД ПРЕКИНУВАЊЕТО НА XXV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Дваесет и петтата седница на Советот на општина Радовиш беше прекината вчера, откако советниците на ВМРО-ДПМНЕ, еден советник од редовите на СДСМ и двајца независни советници ја напуштија по завршувањето на советничките прашања без да биде донесена ниту една точка од дневниот ред.   Вчерашната седница беше...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXV седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

31.01.2019, Во салата за состаноци на општината се одржа првата седница на Советот во 2019 година со 9 точки на дневен ред.   Претседателот Коле Чаракчиев ја отвори седницата со иницијатива која беше прифатена од сите советници а се однесува на подобрување на ефикасноста во работењето на...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXIV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXIV седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе