If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-7,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ОДРЖАНА XXIII-ТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш во средата ја одржа својата редовна 23-та седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.   На оваа седница беше работено со дневен ред од 80 точки, каде што едена од точките беше разгледување и усвојување на Предлог-Буџет за 2019 година на општина Радовиш     РЕШЕНИЕ...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXIII СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53  став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXIII-итна седница на Советот на општина...

Прочитај повеќе

ЈАВНО ОБЈАВУВАЊЕ НА ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2019 ГОДИНА

  |     |   No comment

  Предлог Буџетот на општина Радовиш за 2019 година овде на овој линк може да го погледнете или превземете   ПРЕДЛОГ БУЏЕТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЗА 2019 ГОДИНА                                          ...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XXII-ТА ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш, денес ја одржа својата  XXII-итна седница со која Претседаваше Претседателот Коле Чаракчиев.   На оваа седница според итноста која ја образложи Претседателот Чаракчиев, се работеше со една точка на Дневниот ред и тоа Предлог-Одлука за избор на членови на Координативното тело за промотивен...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XXII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53  став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XXII-итна седница на Советот на општина...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XX. СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа својата редовна 20-та седница, со која претседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.   На оваа седница беше работено со дневен ред од 73 точки, од кои две беа повлечени, една одложена за наредната седница, а советниците усвоија 70 точки предложени...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XIX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XIX-итна седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XVIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XVIII-итна седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XVII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш ја одржа XVII-та итна седница по која се расправаше на однапред донесениот дневен ред од  30 точки.   Исто така на оваа седница се разгледоа и голем број на Извештаи и Програми доставени до Советот на општина Радовиш....

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XVII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XVII-итна седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе