If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-8,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА XV РАБОТНА СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Вчера се одржа XV работна седница на Советот на општина Радовиш со кој заседаваше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.   На седницата Советниците разгледуваа и работеа со дневен ред од 44 точки, а се разгледуваа повеќе Предлог-одлуки, Предлог-решенија и Извештаи доставени до Советот на општина Радовиш.   Советниците имаа можност...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XV-СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51  од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XV седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА XIII И XIV-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес Советот на општина Радовиш ја одржа својата 13-та и 14-та Итна седница, На почетокот итноста на овие седници ги образложи Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.   На 14-та седница  се работеше со единствената точка од Дневниот ред - Информација за невремето во општина Радовиш кое се случи во...

Прочитај повеќе

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА XII СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш ја одржа својата 12 работна седница. На оваа седница се работеше со дневен ред од 94 точки.   Советниците на почетокот имаа можност да поставуваат советнички прашања на кој одговор даде Градоначалникот Герасим Конзулов.   Исто така на оваа седница се разгледоа и голем број...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА XI-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53 став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на XI- Итна седница на Советот на...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА X-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес Советот на општина Радовиш ја одржа својата 10-та Итна седница на која се разгледуваа 4 точки од дневниот ред.   На оваа седница беше разгледана точката за состојбата на ЈЗУ Радовиш, состојбата и можноста за наоѓање на привремено решение во врска со немање Нотар во Радовиш, беше разгледувана точка...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА X-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53 став 1 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на X- Итна седница на Советот на...

Прочитај повеќе

IX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш денес ја одржа својата 9-та Итна седница на која се разгледуваа 5 точки од дневниот ред.   Пред почетокот на оваа седница беа разгледани и усвоени точки од одложената 6-та седница и тоа: Предлог-одлуката за избор на спортист, спортска екипа и тренер за...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА IX-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на IX- Итна седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА VIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа 8-та итна седница по која се расправаше на однапред донесениот дневен ред од 16 точки.   Пред почетокот на оваа седница советниците ги разгледуваа останатите точки од одложената 6-та седница, а после паузата се продолжи со новата седница на која не...

Прочитај повеќе