If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Совет
47
archive,paged,tax-portfolio_category,term-sovet,term-47,paged-9,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VIII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 53 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на VIII- Итна седница на Советот на општина Радовиш. Седницата...

Прочитај повеќе

ОДРЖАНА VII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа и Статутот на општина Радовиш, Советот на општина Радовиш, врз основа на претходно донесеното Решение вчера беше одржана VII- Итна седница со 14 точки од дневниот ред.   Седницата се одржа со почеток од 15.30 часот. во...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VII-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на VII- Итна седница на Советот на општина Радовиш. Седницата...

Прочитај повеќе

ПРОДОЛЖЕНИЕ НА ШЕСТАТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Денес беше закажано продолжението на шестата седница на Советот на општина Радовиш.   На самиот почеток Претседателот на Советот Коле Чаракчиев побара во наредните денови координација помеѓу советничките групи и градоначалникот Герасим Конзулов со што повторно седницата се одложи за некој од наредните денови....

Прочитај повеќе

ШЕСТА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа VI седница со Дневен ред од 29 точки, а седницата ја водеше Претседателот на Советот Коле Чаракчиев.   На оваа седница советниците ја разгледаа и усвоија Предлог-Одлуката за учество на општина Радовиш во реализација на проектот „Изградба на две прифатилишта...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА VI-СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на VI-седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе се...

Прочитај повеќе

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА V СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Советот на општина Радовиш вчера ја одржа V - итна седница на која беше разгледуван дневен ред од осум точки.   Советниците разгледуваа и донесоа одлуки за Ракометниот клуб а.д. Радовиш, а исто така беа одобрени и финансиски средства за награди за претстојниот празник Богојавление-Водици....

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА V-ИТНА СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на V-итна седница на Советот на општина Радовиш.   Седницата ќе...

Прочитај повеќе

СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ ЈА ОДРЖА IV СЕДНИЦА

  |     |   No comment

Денес беше одржана 4 седница на Советот на општина Радовиш на која се работеше со дневен ред од 13 точки.   Покрај советничките прашања на кој даде одговор Градоначалникот Герасим Конзулов, на оваа седница беше разгледена точката за меѓуопштинската соработка помеѓу општините Радовиш и Конче, како и...

Прочитај повеќе

РЕШЕНИЕ ЗА СВИКУВАЊЕ НА IV СЕДНИЦА НА СОВЕТОТ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

  |     |   No comment

Врз основа на член 39 од Законот за локална самоуправа, член 19 став 2 од Статутот на општина Радовиш и член 51 од Деловникот за работа на Советот на општина Радовиш, се донесе Решение за свикување на IV седница на Советот на општина Радовиш. Седницата ќе...

Прочитај повеќе