If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Portfolio Categories Вести
34
archive,paged,tax-portfolio_category,term-vesti,term-34,paged-19,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive
Archive

ПОСЕТА НА ООУ „КРСТЕ П. МИСИРКОВ“

  |     |   No comment

Работна посета на Основното училиште „Крсте П. Мисирков“ каде што беше разговарано за тековните уписи на ученици и online наставата кој се реализираше во изминатиот период. Во ООУ „Крсте П. Мисирков“ се реши долгогодишниот проблем со канализацијата....

Прочитај повеќе

ОПШТИНА РАДОВИШ: ИНСПЕКТОРАТОТ СО ЗАСИЛЕН НАДЗОР И АКТИВНОСТИ ЗА ПРОМОВИРАЊЕ НА РАБОТАТА НА ИНСПЕКТОРИТЕ  

  |     |   No comment

Општинскиот инспекторат во периодот што следува ќе врши засилен инспекциски надзор на територијата на општината. Покрај надзорот на правните и физичките лица, ќе се прземаат активности за промовирање на транспарентноста во работата на службите и подигање на јавната свест на граѓаните за нивните права и...

Прочитај повеќе

ПРВО ТРЕТИРАЊЕ НА ДЕЗИНФЕКЦИЈА, ДЕЗИНСЕКЦИЈА И ДЕРАТИЗАЦИЈА НА АДУЛТНИ КОМАРЦИ ПО ЗЕМЈЕН ПАТ

  |     |   No comment

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во соработка со десетте општини од регионот, согласно Одлуката на Советот за развој на Југоисточниот плански регион, организира прво третирање на дезинфекција, дезинсекција и дератизација на адултни комарци по земјен пат.   Предвидени се вкупно две третирања за ларвициди и...

Прочитај повеќе

ГРАДЕЖНИ АКТИВНОСТИ НА ВТОРАТА КОЛОВОЗНА ЛЕНТА НА БУЛЕВАРОТ АЛЕКСАНДАР МАКЕДОНСКИ

  |     |   No comment

Општина Радовиш ги известува сите учесници во сообраќајот дека од денес (03.06.2020 год.) ќе се изведуваат градежни активности на втората коловозна лента на булеварот Александар Македонски.   Се молат граѓаните да не паркираат на делот каде што се одвиваат градежните активности и да ги отстранат паркираните возила,...

Прочитај повеќе

„ЛАРВИЦИДНО ТРЕТИРАЊЕ“ ПРОТИВ КОМАРЦИ – ВТОРО ТРЕТИРАЊЕ

  |     |   No comment

Во Општина Радовиш изминатите денови се изврши по втор пат „Ларвицидно третирање“ против комарци, и тоа во речните корита, водотеци и стојни води низ општината....

Прочитај повеќе

Јавна расправа/видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за изградба на локален пат кој ги поврзува населените места Прналија – Супурге, во Општина Радовиш во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта

  |     |   No comment

Јавна расправа/видео консултација за документ План за управување со животната средина и со социјалните аспекти (ПУЖССА) за изградба на локален пат кој ги поврзува населените места Прналија - Супурге, во Општина Радовиш во рамки на Проектот за поврзување на локални патишта       Образец за доставување коментари и предлози...

Прочитај повеќе