If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | АПЕЛ
8404
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8404,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

АПЕЛ

Дата

June 27, 2014

Категорија

Известување

Општина Радовиш во изминатиот период успеа да создаде неколку прекрасни објекти за рекреација и дружење на најмладите, но овде не застануваме – во тек се проекти за изработка на уште вакви детски катчиња во градот Радовиш и населените места во општината.

 

Вас почитувани граѓани ве замолуваме и апелираме, чувајте ги детските катчиња и другите објекти кои се наменети за дружење, одмор и рекреација. Наместо за поправка на уништената урбана опрема и детските реквизити, нека останат средствата за ново катче за игра и одмор, за нов парк.

 

Да не го уништуваме веќе направеното! Тие се купени со пари на граѓаните, и им припаѓат на граѓаните. Колку подобро ги чуваме толку подолго ќе ги имаме.

 

Сашко Николов – Градоначалник на општина Радовиш