If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | АСФАЛТИРАЊЕ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА КАЈ ПРВИОТ МОСТ
14404
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14404,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

АСФАЛТИРАЊЕ НА ДЕЛ ОД УЛИЦАТА КАЈ ПРВИОТ МОСТ

Дата

May 23, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Работни активности за поврзување на дел од улица со првиот мост по течението на Радовишка река кој што претставуваше проблем за граѓаните кои живеат во тој дел на градот.

Со оваа асфалтирање целосно ќе може безбедно да се одбива сообраќајот и кружното движење на возилата по кејот на радовишка река.