If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВ АСФАЛТЕН СЛОЈ НА УЛИЦА КАЛАУЗЛИСКА ВО РАДОВИШ
14377
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14377,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВ АСФАЛТЕН СЛОЈ НА УЛИЦА КАЛАУЗЛИСКА ВО РАДОВИШ

Дата

May 21, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

 

Градоначалникот Герасим Конзулов денес беше на терен и ги проследи работните активности кои се одвиваат на улица Калаузлиска, каде што денес се асфалтираше со нов асфалтен слој.

 

Делот на улицата Калузлиска, во должина од околу 500 метри каде што беше најмногу оштетена на излезот од градот кон планината Плачковица ќе биде завршен со асфалтирањето во текот на утрешниот ден со што улицата ќе биде пуштена за сообраќај.

 

По завршувањето на асфалтирањето на Калузлиска ќе се продолжи со работни активности за  поврзување на дел од  улица со првиот мост  по течението на Радовишка река кој што претставува проблем за граѓаните кои живеат во тој дел на градот – истакна Градоначалникот Конзулов.