If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ЗА СИТЕ ПЕНЗИОНЕРИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ
8704
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8704,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

БЕСПЛАТЕН ПРЕВОЗ ЗА СИТЕ ПЕНЗИОНЕРИ ОД ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

July 14, 2014

Категорија

Реализирани Проекти

Градоначалникот Сашко Николов и Советот на општина Радовиш донесоа одлука за бесплатен превоз на пензионерите од општина Радовиш.

 

Со оваа одлука пензионерите од населените места низ општината секоја прва сабота од месецот ќе имат можност да користат бесплатен превоз до Радовиш, а сите пензионери од Радовиш ќе имаат можност  секоја прва недела од месецот да искористат бесплатен превоз до планината Плачковица.

 

Со оваа наша одлука им излегуваме во пресрет на сите пензионери од општината, верувам дека кај пензионерите ќе наиде на големо задоволство и максимално ќе биде искористен овој бесплатен превоз – истакна Градоначалникот Сашко Николов.

 

Голема благодарност до Градоначалникот  Сашко Николов, затоа што ветеното за краток период го исполнува, а со оваа одлука за бесплатен превоз Градоначалникот ја потврдува и проширува соработката и поддршката кој несебично ја дава на здружението и сите пензионери од општина Радовиш – истакна Јордан Костадинов, Претседател на Здружението на пензионерите.