If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | БК БУЧИМ СО СВОЈ ПРЕТСТАВНИК НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ
8792
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8792,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

БК БУЧИМ СО СВОЈ ПРЕТСТАВНИК НА СВЕТСКОТО ПРВЕНСТВО ЗА КАДЕТИ

Дата

July 18, 2014

Категорија

Известување, Спорт

Од вторникот во Словачка се одржува Светското првенство за кадети на кое ќе учествуваат и двајца борачи од Македонија.

 

54 кг. Елмедин Сејфулау – Лирија
69 кг. Ѓорги Јованов – Бучим

Првиот настап ќе го има Ѓорги Јованов во сабота, а ден покасно во недела ќе настапи и Елмедин Сејфулау.