If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ
18797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18797,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ПРИЕМ НА ЛИЦАТА ПО ПОВОД БОГОЈАВЛЕНИЕ – ВОДИЦИ

Дата

January 25, 2022

Категорија

Вести, Култура

Градоначалникот на општина Радовиш Aцо Ристов, денес одржа прием на лицата кои за празникот Богојавление – Водици ги фатија светите крстови во населените места во општина Радовиш.

Посакувајќи им многу здравје, среќа, бериќет и успеси на секое поле, Градоначалникот на лицата им подари паметни часовници.

 

 

Наградени беа следните момчиња :

  1. Раде Ефтимов (Раклиш)
  2. Костадин Цинцовски (Ораовица)
  3. Николче Тодоров (Подареш)
  4. Стојанче Цветков (Јаргулица)
  5. Драган Златков (Покрајчево)
  6. Дејвид Ѓоргиев (Злеово)
  7. Илија Василев (Калугерица)