If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ВЕТУВАМЕ, ИСПОЛНУВАМЕ И РЕАЛИЗИРАМЕ-НАШИТЕ ИДЕИ И ПРОЕКТИ НА ДЕЛО
10315
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10315,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ВЕТУВАМЕ, ИСПОЛНУВАМЕ И РЕАЛИЗИРАМЕ-НАШИТЕ ИДЕИ И ПРОЕКТИ НА ДЕЛО

Дата

May 04, 2015

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Денеска Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов посети повеќе локации на кои се изведуваат градежни работи особено на улиците во градот.

При тоа тој изјави: ,,Посебно сум горд што со започнувањето на ова активност на крак Корча Маало во населба Коџа Баир го решаваме повеќе деценискиот проблем на граѓаните од овој дел на градот.
Уверен сум согласно сите завршени тендерски процедури дека успешно ќе ги реализираме сите започнати проекти кои се однесуваат на асфалтирање на улица во село Јаргулица, улица во наслеба Раклиш, улицата ,,Дане Трајков,, како и поплочувањето со бекатон на овај крак во Коџа Баир, веќе завршениот проект на поплочување на улица во во с.Сулдурци.
Во идниот период очекувам да бидат завршени тендреските постапки за поплочување на улици во с.Ораовица.

 

 

– Ветуваме, исполнуваме и реализираме-нашите идеи и проекти на дело пред граѓаните на општина Радовиш.