If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГОСТУВАЊЕТО НА НАЈГОЛЕМИОТ АМБАСАДОР НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО СВЕТОТ, АНСАМБЛОТ „ТАНЕЦ“ ВО РАДОВИШ
14492
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14492,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГОСТУВАЊЕТО НА НАЈГОЛЕМИОТ АМБАСАДОР НА МАКЕДОНСКАТА КУЛТУРА ВО СВЕТОТ, АНСАМБЛОТ „ТАНЕЦ“ ВО РАДОВИШ

Дата

June 12, 2018

Категорија

Вести, Известување, Култура

Почитувани сограѓани

 

Со особена чест Ви го најавуваме гостувањето на најголемиот амбасадор на македонската култура во светот, Ансамблот за народни игри и песни на Македонија „ТАНЕЦ“.

На 19-ти Јуни, Вторник со почеток во 20:00 часот, бидете на Плоштадот „Св.Спасо Радовишки“ и исполнете ги вашите срца со богатиот македонски фолклор, традиција и култура.
Бидете дел од „Невестинското“, „Комитското“, „Тешкото“, „Осоговка“ и многу други бисери од македонското народно творештво, во изведба на Ансамблот „ТАНЕЦ“.

 

Летната културна сцена продолжува.
Ве очекуваме.