If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕРАСИМ КОНЗУЛОВ ДЕНЕС ОДРЖА ПРИЕМ НА ЛИЦАТА КОИ ГО ФАТИЈА КРСТОТ НА ВОДИЦИ
15485
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15485,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ ГЕРАСИМ КОНЗУЛОВ ДЕНЕС ОДРЖА ПРИЕМ НА ЛИЦАТА КОИ ГО ФАТИЈА КРСТОТ НА ВОДИЦИ

Дата

January 22, 2019

Категорија

Вести

Градоначалникот на општина Радовиш Герасим Конзулов, денес одржа прием на лицатa кои за празникот Богојавление – Водици ги фатија светиот крст по населените места во општина Радовиш.

Мартин Глигоров (Раклиш), Томе Козовски (Ораовица), Мартин Филевски (Подареш), Мите Маринков (Јаргулица), Драган Златков (Покрајчево), Добре Стојанов (Злеово), Серафимче Стојанов (Калугерица).

 

На овој прием од страна на Градоначалникот беа доделени подароци.

 

На крајот, Градоначалникот на сите им посака многу здравје, среќа и бериќет ним и на нивните семејства.