If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ ИМАШЕ ПРИЕМ НА ДЕЛЕГАЦИИТЕ ОД ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ОПШТИНИ И ГРАДОВИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
15043
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15043,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ КОНЗУЛОВ ИМАШЕ ПРИЕМ НА ДЕЛЕГАЦИИТЕ ОД ПРИЈАТЕЛСКИТЕ ОПШТИНИ И ГРАДОВИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

October 13, 2018

Категорија

Вести

Посакувајки им пријатен престој во Радовиш, Градоначалникот Конзулов искажа благодарност до сите делегации за присуството на овогодишната манифестација „Самун ем Татлија“ искажувајки искрена желба за продолжување и продлабочување на пријателството во сите области.

 

Исто така беше претставена кратка презентација и видео за нашата општина, а поздравно обраќање имаа и претставници од делегациите на Запрудња од Руската федерација, Ергене од Турција, Велика Плана од Србија, Белишче од Хрватска и Васлуј од Романија.

 

Потоа делегациите заедно со Градоначалникот Конзулов го посетија Храмот Св. Троица и манастирскиот комплекс Св. Георѓи во Ораовица.

 

 

Photo Gallery - Фото Галерија 

Фото Галерија