If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ОД ИЊЕВО
8889
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8889,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ НА СРЕДБА СО ГРАЃАНИТЕ ОД ИЊЕВО

Дата

July 29, 2014

Категорија

Вести

Градоначалникот Сашко Николов вчера во просториите на ОУ Орце Николов реализираше средба со граѓаните од Ињево. На оваа средба беше разговарано за многу теми и проблеми кои ги имат граѓаните од оваа место.

 

Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов на оваа средба ги запозна граѓаните со инфраструктурните проекти и зафати кои се предвидени и допрва треба да се реализираат во Ињево.