If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Дигитална публикација: “МОЈАТА ВТОРА ГОДИНА-2019”
17193
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17193,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Дигитална публикација: “МОЈАТА ВТОРА ГОДИНА-2019”

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Дигитална публикација: „МОЈАТА ВТОРА ГОДИНА-2019″, Градоначалник Герасим Конзулов

 

Магазин за мојата и работата на локалната самоуправа во годината што изминува.
Повеќе информации за инфраструктурните проекти, јубилејот 1000 години град, општинскиот спорт и култура како и други теми од делокругот на мојата работа.

 

Погледнете ја публикацијата.