If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОДЕЛЕНИ НОВИ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА
10512
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10512,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОДЕЛЕНИ НОВИ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА

Дата

June 10, 2015

Категорија

Вести

Денеска Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов додели нови решенија за легализација на граѓани од нашата општина. 

 

Процесот на легализација продолжува и веќе по традиција градоначалникот на општината секој месец ги доделува дел од подготвените решенија за легализација.

 

Според динамиката со која се одвива овој процес во општина Радовиш можеме да бидеме задоволни и ние како општина, а и граѓаните кои имаат поднесено барања за издавање на решение за легализација на објект или дел од објект-рече градоначалникот Николов.