If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ДОДЕЛЕНИ 40 НОВИ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕНИТЕ ОБЈЕКТИ
9910
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9910,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ДОДЕЛЕНИ 40 НОВИ РЕШЕНИЈА ЗА ЛЕГАЛИЗАЦИЈА НА БЕСПРАВНО ИЗГРАДЕНИТЕ ОБЈЕКТИ

Дата

January 30, 2015

Категорија

Вести

Продолжува праксата еднаш месечно  Градоначалнкот Сашко Николов да доделува Решенија за легализација.

 

Така денеска во салата на советот на општината со почеток од 10 часот беа доделени 40  решенија за легализација на објекти.

 

Процесот на легализација во нашата општина оди добро и во сите предвидени рокови, општинската администрација која е задолжена за ова работа добро ги врши сите зададени задачи, така што секој месец  имаме доделување на нови решенија за легализација.

 

 

(В.Г)