If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАВРШИЈА УСПЕШНО ОРГАНИЗИРАНИТЕ „ОТВОРЕНИ ЗАБАВНИ ФУДБАЛСКИ ШКОЛИ“ – РАДОВИШ 2014
9139
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9139,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАВРШИЈА УСПЕШНО ОРГАНИЗИРАНИТЕ „ОТВОРЕНИ ЗАБАВНИ ФУДБАЛСКИ ШКОЛИ“ – РАДОВИШ 2014

Дата

September 23, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов синоќа присуствуваше на завршниот тренинг од овогодишните „Отворени забавни фудбалски школи “ кои по 11-ти пат се одржуваат во нашиот град.

 

Преку 200 дечиња на возраст од 6-11 години во изминативе четири дена имаа активности со своите тренери и инструктури, забавувајки се преку игра, музика и фудбалски игри на градскиот стадион и повеќенаменскиот спортски терен во Радовиш.

 

Од страна на Генералниот покровител Градоначалникот Сашко Николов и општина Радовиш, за изминативе четири дена за секое дете беше обезбедена храна и освежителни пијалоци, а исто така секој од нив доби и маичка, капа и гумена наракавица.

 

Општина Радовиш како генерален покровител на овогодишните „Отворени забавни фудбалски школи “ од буџетот одвои 120 000 ден. за успешно организирање на оваа традиционално масовна спортска манифестација