If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАВРШНА СЕСИЈА ОД „ФОРУМ НА ЗАЕДНИЦИТЕ“
10982
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10982,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАВРШНА СЕСИЈА ОД „ФОРУМ НА ЗАЕДНИЦИТЕ“

Дата

October 03, 2015

Категорија

Вести

Во петокот беше одржана завршната последна форумска сесија од „Форуми на заедниците-буџетски форум“, која ја спроведуваше Општина Радовиш со подршка на Швајцарската агенција за подршка и развој.

 

Овој циклус форумските сесии од „Форумот на заедниците-буџетски форум“ беа разгледувани повеќе теми: комуналните дејности, урбанистичко планирање, животна средина, образование и др.

 

Градоначалникот на општина Радовиш ги презентираше поголемиот дел од буџетските програми, која предизвика голем интерес кај присутните граѓани во изминатите сесии.

 

На оваа завршна форумска сесија  беа прикажани резултатите од реализираните и избрани проекти преку процесот на граѓанско учество во одлуките и преку процесот на буџетски форум.

За потсетување во претходните пет сесии граѓаните на нашата општина определија повеќе приоритети каде што преку презентации беа презентирани резултатите.