If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАВРШНИ АКТИВНОСТИ-ПОПЛОЧУВАЊЕ НА УЛ. „6-ТИ НОЕМВРИ“ (КРАК)
10582
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10582,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАВРШНИ АКТИВНОСТИ-ПОПЛОЧУВАЊЕ НА УЛ. „6-ТИ НОЕМВРИ“ (КРАК)

Дата

June 26, 2015

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Жителите од улицата „6-ти Ноември“ (крак) деновиве се сведоци на завршните активности за поплочување на ова улица која долги години во центарот на градот беше проблематична за нив, особено во зимскиот период и во време на обилни врнежи.

Ова е дел од многуте активности кои се поврзани со подобрување на инфраструктурата која е во полн ек во нашата општина и реализирано ветување на Градоначалникот Сашко Николов.