If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОДБЛИСКУ СО НАТО
14700
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14700,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОДБЛИСКУ СО НАТО

Дата

July 25, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Канцеларијата на НАТО за врски Скопје отпочна проект низ градовите во државата за запознавање на граѓаните одблиску со НАТО.

 

Проектот се реализира преку поставување на штанд со промотивен материјал кој се дели на граѓаните со цел за запознавање на граѓаните одблиску со НАТО.

 

Штандот во Радовиш ќе биде поставен во центарот на градот, утре 26-ти јули 2018, во периодот од 09.30 – 11.30 часот.

 

Канцеларијата на НАТО за врски Скопје би ја претставувале: Потполковник Луиџи Лигуoри, Потполковник Арбен Чаули, Маријана Мукаетова.