If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОДБЛИСКУ СО НАТО
14703
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14703,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЗНАВАЊЕ НА ГРАЃАНИТЕ ОДБЛИСКУ СО НАТО

Дата

July 26, 2018

Категорија

Вести

Денес во Радовиш беше реализирана активност од Проектот „Запознавање на граѓаните одблиску со НАТО“ во организација на канцеларијата на НАТО за врски Скопје кој се рализира низ градовите во државата.

 

Проектот се реализираше преку поставен штанд со промотивен материјал кој се делеше на граѓаните со цел за запознавање на граѓаните одблиску со НАТО.

Канцеларијата на НАТО за врски Скопје ја претставуваа Потполковник Луиџи Лигуoри, Потполковник Арбен Чаули и Маријана Мукаетова.