If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАДОВИШ-ПОДАРЕШ (R1310)
14947
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14947,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЗАПОЧНА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА РЕГИОНАЛНИОТ ПАТ РАДОВИШ-ПОДАРЕШ (R1310)

Дата

October 02, 2018

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Во тек се работни активност на проектот кој ја опфаќа реконструкцијата и рехабилитацијата на Регионалниот пат кон село Подареш.

 

Во овој проект е вклучена целосна реконструкција и рехабилитација долж целата траса од 9,8 км. почнувајки од раскрсницата пред Ињево па се до село Подареш.