If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ
11453
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11453,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ЈАВЕН ПОВИК ЗА РАСПРЕДЕЛБА НА СРЕДСТВА НА ЗДРУЖЕНИЈА И НЕВЛАДИНИ ОРГАНИЗАЦИИ

ЈАВЕН ПОВИК

За распределба на средства од буџетот на општина Радовиш на здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2016 година

1. Се распишува оглас за распределба на средства од Буџетот на општина  Радовиш на заинтересирани  здруженија на граѓани и невладини организации од општина Радовиш за 2016 год.

 

2. Потребни документи за поднесување се:

–         Извештај за работата од претходната година потврден од Управниот Одбор со прилог завршна сметка  или Изјава од Централен регистар;

–         Програма за работа со финсиски план за 2016 година;

–         Преглед на проекти реализирани во 2015 година;

–         Проекти за тековната година и апликации до каде ги имаат доставено и датум на аплицирање со утврдена цел на проектот, очекуван резултат, до каде е постапката по аплицирањето;

–         Преглед на носители и донатори  на проектите;

–         Посебен извештај за потрошените средства добиени од ЕЛС општина Радовиш во 2015 година;

–         Тековна состојба од Централен регистар или банка.

3. Период на доставување на документите по објавениот Оглас од 18.03.2016 год. до 31.03.2016  год.

 

Доставување на потребните документи е на адреса Совет на општина Радовиш , Комисијата за Финансирање, Буџет и локален економски развој бул. Александар Македонски бр.7 Радовиш најдоцна до  31.03.2016 год.

Oglas-16

Дата

March 18, 2016

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија