If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ
10494
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10494,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Дата

June 09, 2015

Категорија

Известување

 
Почитувани граѓани,
Комисијата за заштита од дискриминација во соработка со ОБСЕ организира отворени денови  на локално ниво.
За општина Радовиш отворен ден е 12 јуни 2015 година (петок).
ВЕ ПОКАНУВАМЕ, доколку постои интерес од ваша страна да присуствувате на презентацијата на која ќе биде
истакнат начинот на соработка и поднесување претставки до Комисијата.
Презентација: Душко Миновски – претседател на Комисијата за заштита од дискриминација
Место: Зграда на општина Радовиш-сала за состаноци на советот на општината
Време: 12,30 до 15,оо средба со граѓани