If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА НАСТАНАТИТЕ ШТЕТИ ОД НЕВРЕМЕТО
9903
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9903,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ЗА НАСТАНАТИТЕ ШТЕТИ ОД НЕВРЕМЕТО

Дата

January 24, 2015

Категорија

Вести, Известување

Се известуваат сите граѓани од Радовиш и населените места кои имаат претрпено штети од невремето кое ја зафати општината, да дојдат и пријават во просториите на општина Радовиш почнувајки од денес Сабота (24.01.2015 год) до Среда (28.01.2015 год).

 

Денес општина Радовиш има воспоставено дежурство, и во следните денови граѓаните ќе можат во следниве термини да ги поднесат пријавите:

 

Сабота (24.01) – од 11.00 – 17.00 час.

Недела (25.01)- од 08.00 – 15.00 час.

Понеделник (26.01) – од 7.30 – 15.30 час.

Вторник (27.01) – од 7.30 – 15.30 час.

Среда (28.01) – од 7.30 – 15.30 час.

 

Потребни документи кои граѓаните треба да ги достават заедно со пријавите за претрпените штети од невремето се (копија од Лична карта, копија од Имотен лист за парцелата на која е направена штетата – или договор за закуп).

 

По пристигнувањето на пријавите комисијата за проценка на штети од елементарни непогоди при општина Радовиш ќе излезе на увид и проценка на настанатата штета.

 

 

 

Комисија за проценка на штети од елементарни непогоди при општина Радовиш