If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗБОР НА СОВЕТИ НА МЕСНА САМОУПРАВА ВО УРБАНИТЕ-МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ
18983
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18983,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ИЗБОР НА СОВЕТИ НА МЕСНА САМОУПРАВА ВО УРБАНИТЕ-МЕСНИ ЗАЕДНИЦИ НА ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

February 17, 2022

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

И З В Е С Т У В А Њ Е

 

Се известуват граѓаните на Општина Радовиш дека врз основа на чл.84 од Законот за локална самоуправа,чл.21 ст.1 точка 43 од Статутот на општина Радовиш и донесена  Одлука на Советот на општина Радовиш на ден 31.01.2022 година, во месец  февруари,март и април, ќе биде одржан Избор на Совети на месна самоуправа во Урбаните-Месни заедници на општина Радовиш, поради завршување на мандатот.