If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВЕН УВИД НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ СО ПЛАН ЗА ПАРЦЕЛАЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА ГРАНИЦИ НА ГП 4.24 КОН 4.23 И ГП 4.25 ОД ДУП ЗА УБ 8-ДЕЛ И УБ 9-ДЕЛ, ВО РАДОВИШ ОПШТИНА РАДОВИШ
19146
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-19146,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ЈАВЕН УВИД НА УРБАНИСТИЧКИ ПРОЕКТ СО ПЛАН ЗА ПАРЦЕЛАЦИЈА ЗА ПРОМЕНА НА ГРАНИЦИ НА ГП 4.24 КОН 4.23 И ГП 4.25 ОД ДУП ЗА УБ 8-ДЕЛ И УБ 9-ДЕЛ, ВО РАДОВИШ ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

March 17, 2022

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Постапка бр. 40548,  арх. бр. 26 – 389/1  од 25.02.2021 г.

 

Предмет: ИЗВЕСТУВАЊЕ за јавен увид на Урбанистички проект со план за парцелација за промена на граници на ГП 4.24 кон 4.23 и ГП 4.25 од ДУП за УБ 8-дел и УБ 9-дел, во Радовиш Општина Радовиш

 

Почитувани,

Согласно член 62 став (10) од Законот за урбанистичко планирање (Сл.Весник на РМ бр.32/2020), Општина Радовиш го стави на јавен увид Урбанистички проект со план за парцелација за промена на граници на ГП 4.24 кон 4.23 и ГП 4.25 од ДУП за УБ 8-дел и УБ 9-дел во Радовиш, Општина Радовиш, со тех.бр. 045-0811/2021 од 01.2022год..
Јавниот увид трае 15 дена, од 14.03.2022 до 28.03.2022 год.

 

Во наведениот рок јавноста има моќност да достави свои забелешки во однос на урбанистичкиот проект со план за парцелација за промена на граници на ГП 4.24 кон 4.23 и ГП 4.25 од ДУП за УБ 8-дел и УБ 9-дел во Радовиш, Општина Радовиш, на адреса ул. А. Македонски, бр.7  Радовиш, како и на е – адреса –www.radovis.gov.mk.

 

Пристигнатите забелешки ги разгледува комисијата за урбанизам од членот 38 од Законот за Урбанистичко планирање, која составува записник со образложенија за прифатените и неприфатените забелешки, што се објавува на службената веб страна на општината.