If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Известување: „НАШИТЕ УЛИЦИ – НАШ ИЗБОР“ и „МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА МИРОТ“
9088
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9088,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Известување: „НАШИТЕ УЛИЦИ – НАШ ИЗБОР“ и „МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА МИРОТ“

Дата

September 17, 2014

Категорија

Вести, Известување

Известување

ЕЛС општина Радовиш во соработка со ОО на Сојузот на борците од општина Радовиш, Центарот за култура „ Ацо Караманов “ како и Основните и Средното општинско училиште, целосно се вклучува во одбележувањето на Европската недела на мобилност со организирање на манифестацијата „ Нашите улици – Наш избор “.

 

На оваа манифестација исто така ќе биде одбележан и Меѓународниот Ден на мирот – 21 Септември со традиционалниот Марш и Програма на плоштадот Св.Спасо Радовишки.

 

Дополнително ќе биде објавена целата програма на манифестацијата.