If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗВЕСТУВАЊЕ
16206
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16206,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Дата

June 20, 2019

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Во договор со ЕВН градот го доби на користење објектот кој се наоѓа спроти Паркот на младите на улица Св. Спасо Радовишки.

 

Нашата идеја е да направиме мултифункционален простор за повеќенаменска употреба кој би се прилагодувал за различни јавни настани како презентации, проекции, предавања, изложби, конференции и друго.

Внатрешниот дизајн би ја отсликувал флексибилноста на просторот преку конфигурирање во зависност потребите на корисниците.

 

Голема предност на еден мултифункционален просторот е можноста за интеграција на различни аспекти на нашето социјално живеење преку развој на нови идеи, размена на знаење и креативни активности во кои би се вклучиле уметници, невладини здруженија, активисти, студенти, организации и граѓани.

 

Ве повикуваме да дадете свое мислење за потенцијалната пренамена на споменатиот просторот, со цел заеднички да ја унапредиме нашата локална заедница.

 

Ги очекуваме вашите коментари забелешки на email: info@radovis.gov.mk