If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗГРАДЕНА СПОРТСКА ИНФРАСТРУКТУРА
12508
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12508,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗГРАДЕНА СПОРТСКА ИНФРАСТРУКТУРА

Дата

March 02, 2017

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ
Мандат 2013-2017 година

 

1. Изградено повеќенаменско спортско игралиште во дворот на Гимназијата „Коста Сусинов“
2. Изградена нова Спортска Сала во ООУ „Крсте П. Мисирков“
3. Изграден спортски терен во 3-та Урбана заедница во Радовиш
4. Изграден повеќенаменски спортски терен во ООУ „Никола Карев“
5. Изградена Фитнес Зона
6. Изградени и хортикултурно уредени Тениските терени
7. Реконструирана Спортската сала во ООУ „Никола Карев“
8. Реконструиран Градскиот стадион
9. Реконструиран малиот кошаркарски терен во Раклиш
10. Реконструирано спортското игралиште во ООУ „Орце Николов“ во Ињево
11. Изградено повеќенаменско спортско игралиште во Ораовица
12. Реконструирана спортската сала во ООУ „Кирил и Методиј“ во Ораовица
13. Реконструирано спортското игралиште во Сулдурци
14. Изградено повеќенаменско спортско игралиште во Тополница
15. Реконструиран спортскиот терен во дворот на ООУ „Коста Рацин“ во Подареш
16.Изградено повеќенаменско спортско игралиште во Злеово
17.Изградено повеќенаменско спортско игралиште во Воиславци
18.Изградено повеќенаменско спортско игралиште во Калуѓерица
19.Изградено повеќенаменско спортско игралиште во Јаргулица
20.Осветлување на повеќенаменските спортски игралишта во населените места Јаргулица, Злеово, Калуѓерица, Воиславци
21.Оградување на фудбалските игралишта по населените места

 

ФОТОГРАФИИ ОД ИЗГРАДЕНА СПОРТСКА ИНФРАСТРУКТУРА

Photo Gallery - Фото Галерија