If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ „ТРАДИЦИОНАЛНОТО НАСЛЕДСТВО НА ИЊЕВО“
13123
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13123,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗЛОЖБА НА НАРОДНИ НОСИИ „ТРАДИЦИОНАЛНОТО НАСЛЕДСТВО НА ИЊЕВО“

Дата

November 13, 2017

Категорија

Вести, Култура

„Традиционално наследство на село Ињево“- изложбата која беше денес отворена во ОНБ „Браќа Миладиновци“ во Радовиш, и е поставена во склоп на „Саемот на книги 2017“ кој се одржува од 13-17 Ноември во библиотеката во Радовиш. Градоначалникот Герасим Конзулов ја посети поставката на носиите и беше запознаен од авторот на изложба Валентина Пецанова за изложените експонати.