If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА ОД МЕЃУНАРОДНАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „СВЕТИ ГЕОРГИЈ 2017“
13091
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-13091,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОТВОРЕНА ИЗЛОЖБАТА ОД МЕЃУНАРОДНАТА ЛИКОВНА КОЛОНИЈА „СВЕТИ ГЕОРГИЈ 2017“

Дата

November 07, 2017

Категорија

Вести, Култура

Во Центарот за култура „Ацо Караманов“ беше отворена Изложбата од втората по ред Радовишка меѓународна ликовна колонија „Свети Георгиј 2017“ на која учествуваа дваесетина големи уметници од Македонија и други држави.

 

Меѓународната ликовна колонија која беше под покровителство на Општина Радовиш, а организирана од ДЛУР „Рада“  беше одржана во манастирскиот комплекс Св.Георги во Ораовица завршува со оваа изложба на изработените уметнички дела изложени за време на празнувањето на денот на ослободувањето на Радовиш.

 

ФОТО ГАЛЕРИЈА