If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИЗРАБОТКА НА 3 (ТРИ) ИСПУСТИ НА РЕКАТА НА ДЕСНАТА СТРАНА НА КЕЈ „8 СЕПТЕМВРИ“
16133
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16133,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИЗРАБОТКА НА 3 (ТРИ) ИСПУСТИ НА РЕКАТА НА ДЕСНАТА СТРАНА НА КЕЈ „8 СЕПТЕМВРИ“

Дата

June 03, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Во моментот се работи на изработка на 3 (три) испусти на реката на десната страна на кеј „8 Септември“ со што конечно ќе се реши одводнувањето на атмосферските води на кејот и на дел од централното градско подрачје.