If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ИНТЕНЗИВНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА ПАТОТ КОН СМИЉАНЦИ
16157
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-16157,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ИНТЕНЗИВНИ ГРАДЕЖНИ РАБОТИ НА ПАТОТ КОН СМИЉАНЦИ

Дата

June 07, 2019

Категорија

Вести, Тековни Проекти

Деновиве активно се работи на траста во должина од 2.7 км. од локалниот пат Подареш-Смиљанци поточно од мостот на Смиљанска река до центарот на селото.

Овој проект е поддржан од канцеларијата на Светска Банка во РСМ, а градежните работи ги изведува фирмата „Ленди Груп“ ДООЕЛ.

Градежните работи се очекуваат да се комплетират до крајот на месец Јули.