If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КАЛУЃЕРИЦА И ВОИСЛАВЦИ СО РЕШАВАЊЕ НА ДЕЦЕНИСКИОТ ПРОБЛЕМ
11736
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11736,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КАЛУЃЕРИЦА И ВОИСЛАВЦИ СО РЕШАВАЊЕ НА ДЕЦЕНИСКИОТ ПРОБЛЕМ

 

 


До крајот на месец август ќе бидат завршени двата капитални проекти важни за жителите на населените места Калуѓерица и Восилавци.

Kanalizacija Kalugerica i Voislavci (3)

Градоначалникот Сашко Николов денеска направи увид на она што досега е реализирано на проектите за изградба на канализациoните мрежи во населените места Калуѓерица и Воиславци.

Kanalizacija Kalugerica i Voislavci (2)

До крајот на месец Август ќе биде целосно завршена реализацијата на проектите за изградба на канализационите мрежи во с.Калуѓерица и во с.Воиславци. Инвестиција од околу 1 мил. евра.

Kanalizacija Kalugerica i Voislavci (4)

Овие средства се обезбедени од Министерството за Транспорт и врски и Владата на Република Македонија, при што во оваа прилика јавно им се забагодарувам за целокупната поддршка и финансирањето на овие проекти кој се од витално значање за жителите од населените места Калуѓерица и Воиславци – истакна Градоначалникот Сашко Николов.

Дата

July 28, 2016

Категорија

Вести, Тековни Проекти