If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КАНАЛИЗАЦИОНИ МРЕЖИ
12477
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12477,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КАНАЛИЗАЦИОНИ МРЕЖИ

Дата

March 20, 2017

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

ГРАДОНАЧАЛНИКОТ САШКО НИКОЛОВ
Мандат 2013-2017 година

 

1. Изградена канализациона мрежа во Калуѓерица
2. Изградена канализациона мрежа во Воиславци
3. Довршена канализацијата во Ињево
4. Изградена атмосферска канализација во УБ 26
5. Заокружена изградбата на канализационата мрежа во Покрајчево
6. Доизградба на фекална канализација во Раклиш
7. Решен проблемот со атмосферските води на улица Св. „Спасо Радовишки“
8. Санација на водоводната линија на топла вода во Раклиш