If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА
9017
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9017,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КОНКУРС ЗА ИЗБОР НА НАЈДОБРА ФОТОГРАФИЈА

Дата

September 01, 2014

Категорија

Вести, Известување, Култура

 

По повод празникот на градот Радовиш 6-ти Ноември, општина Радовиш го објавува вториот по ред конкурс „Радовиш преку објективот за избор на најдобра фотографија од поднебјето на Радовиш и Радовишко.

 

Овој конкурс би бил мотив на нашите граѓани да достават свои фотогафии и моменти одбележани низ Радовиш и Радовишкото поднебје во последната година 2014, а самите фотографии добиени во електронска верзија од конкурсот би се искористиле за промоција на општина Радовиш во каталози, брошури, разгледници  и др. За време на празнувањето на 6-ти ноември ќе се организира изложба од пристигнатите фотографии на конкурсот.

 

 

Конкурсот за избор на најдобра фотографија ќе трае до еден (1) месец, почнувајки од 01 септември до 30 септември 2014 година, а резултатите и доделувањето на наградите ќе биде на дополнително објавени.

 

 

 Конкурс и критериумите за учество  (download)