If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА РАДОВИШ И СОУ „КОСТА СУСИНОВ“- РАДОВИШ, ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА
18310
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-18310,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КОНКУРС ЗА СТИПЕНДИРАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО ОСНОВНИТЕ УЧИЛИШТА ВО ОПШТИНА РАДОВИШ И СОУ „КОСТА СУСИНОВ“- РАДОВИШ, ЗА УЧЕБНАТА 2021/2022 ГОДИНА

Дата

October 28, 2021

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

Врз основа на член 50 став 1 точка 16 од Законот за локална самоуправа (Сл.весник на РМ бр. 5/02), Одлуката за доделување на стипендии на ученици во основното и во средното образование од општината Радовиш бр.07-1330/2 од 04.07.2013 год. и Правилникот за доделување на стипендии на ученици во основното и во средното образование од општина Радовиш бр. 08-1656/1 од 17.10.18 год. (Сл.Гласник на општина Радовиш бр.15 од 19.10.18), Градоначалникот на општина Радовиш, распишува

 

К О Н К У Р С

за стипендирање на ученици во основните училишта во општина Радовиш

и СОУ „Коста Сусинов“- Радовиш, за учебната 2021/2022 година

 

 

БАРАЊЕ (Превземи)