If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ВО РАМКИТЕ НА „ПРОЕКТОТ ЗА ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ЗА ЕКОСИСТЕМСКИ-БАЗИРАНО НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИЦИ ОД КАТАСТРОФИ
14905
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14905,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК ВО РАМКИТЕ НА „ПРОЕКТОТ ЗА ГРАДЕЊЕ НА КАПАЦИТЕТИ ЗА ЕКОСИСТЕМСКИ-БАЗИРАНО НАМАЛУВАЊЕ НА РИЗИЦИ ОД КАТАСТРОФИ

Дата

September 11, 2018

Категорија

Вести

Во просториите на општина Радовиш, денес се одржа координативен состанок во врска со имплементациjата на Еко-ДРР проектот, каде се продолжува со започнатите активности, кои се однесуваат на проектната локација во околината на село Коџалија.

 

Состанокот имаше за цел обезбедување на потребните податоци за тековно и непречено одвивање на проектот.

 

Покрај присутните претставници од JICA, претставници од локалната самоуправа, ЈП Плаваја, ЈП Македонски Шуми подружница Радовиш, РЦУК п.о.Радовиш вклучени во проектот, како и Претседателот на Совет на општина Радовиш и Пратеникот во Парламентот на РМ кои се запознаа со целите на проектот и бенефитите од истиот за дел од населението во општина Радовиш со цел заштита од последици од природни катастрофи-поплави.