If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | Манифестација „АПРИЛИЈАДА 2018“
14083
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-14083,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Манифестација „АПРИЛИЈАДА 2018“

Дата

March 30, 2018

Категорија

Вести, Известување, Соопштенија

И оваа година, ЕЛС општина Радовиш и ОУ Центар за култура „Ацо Караманов“ во соработка со воспитно-образовните установи од општина Радовиш, по повод меѓународниот ден на шегата 1-ви Април на 02.04.2018 год. (Понеделник) со почеток во 10:15 ч., на плоштадот „Св.Спасо Радовишки“ ќе го организираат традиционалниот детски маскенбал „Априлијада 2018“ под мотото „РАДОВИШ СЕ СМЕЕ“.

 

Повелете и уживајте во мозаикот на детската фантазија изразена преку бајките што ги читаат, филмовите што ги гледаат и музиката што ја слушаат.