If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВИ АВТОБУСКИ ПОСТРОЈКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ
9092
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9092,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВИ АВТОБУСКИ ПОСТРОЈКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ГРАЃАНИТЕ ВО ОПШТИНА РАДОВИШ

Дата

September 18, 2014

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Сакајки да им излеземе во пресрет на желбите на граганите и водејки грижа за нивните реални потреби, општина Радовиш во моментот поставува повеќе автобуски постројки за потребите на граѓаните од Радовиш и населените места.

 

Во тек е поставувањето на вакви постројки во селата Ораовица, Злеово, Подареш и Калугерица.

Вкупно ке бидат поставени 16 постројки во сите населени места и градот Радовиш. Осум од нив ќе бидат поставени од страна на рудникот за бакар Бучим од Радовиш.

Автобуските постројки се со модерен дизајн со челични профили и матиран и прозирен лексан на покривот и страните и целосно одговараат на потребите и барањата на граѓаните.

 

Овој е уште еден реализиран проект на градоначалникот на општина Радовиш Сашко Николов кој секојдневно докажува дека решавањето на проблемите и потребите на граѓаните се негово секојдневие.