If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВИ ТРИ ПРИСТАПНИ ПАТЕКИ ПОПЛОЧЕНИ СО БЕКАТОН
10966
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-10966,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВИ ТРИ ПРИСТАПНИ ПАТЕКИ ПОПЛОЧЕНИ СО БЕКАТОН

Дата

October 01, 2015

Категорија

Вести

Во градот Радовиш во завршна фаза е поплочувањето на околу 500 м2 површина.
Имено се работи за три нови локации-пристапни патеки кои се поплочени со цел полесно одвивање на секојдневните активности на граѓаните, но и уредување на урбаната средина.

 

Првата локација е кај детска градинка „Цветови“ во близина на ул: „Илија Алексов“ другите две локации се помеѓу двете последни згради на булевар: „Александар Македонски“.

 

Уредувањето на урбаната и руралните средини од нашата општина продолжува и во наредниот период и покрај сите други најавени проекти континуирано ќе се спроведува.