If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | НОВО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕНАМЕНСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ВОИСЛАВЦИ
9463
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9463,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

НОВО ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ПОВЕЌЕНАМЕНСКОТО ИГРАЛИШТЕ ВО ВОИСЛАВЦИ

Категорија

Вести, Реализирани Проекти

Граѓаните на Воиславци на своето повеќенаменско игралиште кое беше изградено минатата година добија ново професионално осветлување според сите стандарди.

 

Тие на вечерашната средба со Градоначалникот Сашко Николов искажаа голема благодарност до него што ветеното го остварува за краток временски период.  Се гледаше огромно задоволство на нивните лица посебно на најмладите, кои  што со оваа осветлување ќе имаат можност да спортуваат и во вечерните часови.

 

Покрај овој веќе реализиран проект Градоначалникот Николов им даде ветување дека во најскоро време ќе биде изграден и пуштен во употреба новиот детски парк,  а во наредната 2015 година, ќе отпочне реализацијата на проектот за изградба и докомплетирање на канализационата мрежа во Воиславци.

 

Деновиве осветлување на повеќенаменските игралишта ќе добијат и жителите од  Јаргулица, Злеово и Калуѓерица.