If you decide to buy essay from us you can be sure, that the materials used by the writer and referred to in the reference list, are absolutely reliable and taken from scientific sources.

Архива
Временска прогноза
logo
Општина Радовиш | ОБНОВЕНА СОРАБОТКАТА СО ЗБРАТИМЕНОТО УЧИЛИШТЕ „ДРУГИ ШУМАДИЈСКИ ОДРЕД“ ОД МАРКОВАЦ, ВЕЛИКА ПЛАНА СРБИЈА
17058
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-17058,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,boxed,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

ОБНОВЕНА СОРАБОТКАТА СО ЗБРАТИМЕНОТО УЧИЛИШТЕ „ДРУГИ ШУМАДИЈСКИ ОДРЕД“ ОД МАРКОВАЦ, ВЕЛИКА ПЛАНА СРБИЈА

Дата

November 19, 2019

Категорија

Вести

После четириесет години е обновена соработката со збратименото училиште „Други шумадијски одред“ од Марковац, Велика Плана Србија.

 

По повод патрониот празник на ООУ „Крсте П. Мисирков“ делегација од ученици и наставници заедно со директорот на училиштето Саша Станоевиќ беа во посета на општина Радовиш и имаа средба со Градоначалникот Герасим Конзулов.